Hugo se koupe! ....(zase)

Ahojte, dvounožci a jejich čtyřnožci!
Dlouho jsem se neozval, měli jsme totiž s mamčou dost na prd období. 
Ona furt bulela a já jsem měl spoustu práce s olizováním slz, takže jsem nemohl psát žádné příběhy, ani nic recenzovat. Navíc moje pacinky a klávesnice nejdou dohromady. Občas jsem to zkoušel, ale vždy se mi pomačká úplně něco jiného, než chci a ona pak zuří.
Ale už je všechno fajn a my zase výletujeme.
To je moje! Taková prochajda po neznámém, neprobádaném území je plná nových zážitků, pachů a holek! Samo, že těch čtyřnohých - dvounožku už jednu doma mám a bohatě mi ty její móresy stačí!
Dneska Vám teda povím jeden zážitek z výletu po lukách a hájích a také to co po něm následovalo. 
Vyjeli jsme v sobotu hned ráno, což mně nedělá vůbec problém. Já vstávám kolem 5 a snažím se všemožnými způsoby dostat mamku z postele. Taky kdo to kdy viděl, venku už je světlo, ptáčci zpívají a ona si chrápe! 
Ale dobré, dala si aspoň budík na 7 a tak jsme vyrazili brzo. Jeli jsme do Beskyd, prej podívat se na kopce, louky a ovečky a taky dát si něco dobrého. No to tak, na to ji přece neskočím... ona si zase bude jíst a mně nic nedá, já ji znám.
Ale dojeli jsme do cíle a bylo tam fakt krásně! Chodili jsme si po kopečkách plných květů a krásně to tam vonělo. Mamka tvrdila, že to voní lesy a kytky, ale mýlila se! To já tam teda cítil úplně jinou vůni... byly to fajně uleželé ovčí, kravské a možná i koňské bobky!
Takže hned jak jsem je našel, neváhal jsem a využil situace! Přece nepropásnu možnost se zadarmo naparfémovat! Dvounožky taky chodí do Sephory a cákají tam na sebe všemožné vzorečky zadarmo! Tak co?! 
Základ dobré aplikace je vetřít si bobek pořádně za uši a na záda, to pak vydrží vonět fakt dlouho a není potřeba během dne vůni znovu aplikovat.
Jak já vám byl spokojený! Úplně jsem se těšil domů, do Ostravy, až se projdu po ulici a všechny moje holky po mně půjdou jako vosy na med!
Nooooo..... ale mamina teda z toho radost neměla, seřvala mě a že prej mě jako do auta nepustí! No ale nakonec pustila, nějak jsme se domů dostat museli. Doma ale následovalo mé velké zklamání, na žádnou procházku už jsme totiž nešli! A šli jsme rovnou do sprcháče, všechnu tu parádu ze mě umyla šamponem z Láska Kočičí a nanesla dokonce i balzám. Co Vám budu... nesnáším mytí. Smrdím pak jak nějaký manekýn! Ale teda celkem mile mě překvapilo, že tento voní fakt jemně a vůbec mi nevadí! A Hlavně! Neštípe v očenkách! Mamka byla taky spokojená, protože prej ten zápach bobků rychle smyla. 
Takže výlet dobře dopadl a byli jsme nakonec oba spoko.
Tak čaute a nebojte brzo se zase ozvu! 
Máme jet na dovču, takže už si pomalu balím kufřík.
Back to blog