Mé jméno je HUGO!

Ahojte dvounožci a jejich čtyřnožci!


Rád bych se tu trochu představil a vysvětlil vám proč se tady na blogu budou objevovat mé štěky.

Nejprve asi proč!
Dostal jsem pracovní nabídku na Laskakocici.cz! Nejprve jsem si říkal co je to za drzost! Co po mě ty kočky umňoukané chcou! Se s nima neeeebudu vůbec bavit! VRRRR!


Pak jsem to čuměním z balkonu trochu rozdýchal, no jo jsem trochu horká hlava, a mrknul jsem se na webovky a zjistil jsem, že tyto kočky nebudou zase tak hrozné a že myslí i na nás PSY! A co víc?! Ve zprávě jsem se dočetl, že v rámci rozšiřování svého sortimentu se rozhodli konečně nediskriminovat nás nejlepší lidské parťáky a budou čím dál častěji naskladňovat i něco pro nás hafany! Ano mi PSY jsme prostě nej a tečka.


Tak jsem dostal pracovní nabídku. No kdo jiný, než JÁ, by mohl nejlépe zhodnotit produkty na laskakočičí! Což teda moji mom dvounohou nejvíce těší, protože minule, když jsme z veteriny došli domů, mávala na mě fakturou se slovy, měl by sis už konečně najít práci a také trochu přispět do rodinného rozpočtu. Jsem si tak trochu myslel, že cooo?! Moje pacičky nikdy pracovat nebudou… Ale láskakočičí mi nabídla testování kokin, hraček a tak! A to je přece super! Budu mít spokojené bříško! Na kokina to jooo, to já i slyším. 

 
No a abyste měli představu, kdo já vlastně jsem! 
Tak jsem HUGO! Největší gangsta z Ostravy! Jsem buldoček, francouzský buldoček, a i když jsem na buldočka spíš atletické postavy, myslím si o sobě, že jsem největší bouchač! Je mi už 6let což je 40lidských, fíha to jako fakt?! Se tak starej rozhodně necítím být!!! Ale chtěl jsem tím říct, že pracovat už legálně můžu.
Hodím Vám sem i nějakou svou fotku, doufám, že mom nepošle nějakou, na které vypadám jako pako! Ona fakt neumí fotit – buď mě vyfotí tak, že mám 3 brady a ovar! Nebo vypadám jako chrástek a nebo mi jde vidět pipin, no nezabili by ste ji?! Né... kecám miluju ji nadevše a nikdy bych ji nevyměnil ani za 4 kokina!
To je dnes tak nějak vše co jsem chtěl říct a příště se můžete těšit třeba už na nějakou tu recenzi, protože mi už nějaký balíček poslali, tak bude unboxing, to teď na těch sociálních sítích letí, tak snad vás to taky bude bavit.

Pac a pusu
HUGO SVÁČEK
Zpět na blog